Tricouri polo

Tricouri simple

Haine onine

Tricouri unisex simple - Tricouri simple ieftine

Tricouri simple de dama, barbati si copii

La idTricouri veti gasi tricouri simple, modele clasice de dama, barbati si pentru copii de diferite culori si modele ideale pentru a fi insciptionate, personalizate prin transfer termic si alte metode, cu imaginea, logoul si sloganul pe care il folositi pentru promovarea companiei dumneavoastra.

Masuile tricourilor si codurile

User Rating: / 30
PoorBest 

In tabelele de mai jos va sunt prezentate masurile tricourilor oferte de noi in functie de codul tricoului, masurile sunt prezentate in cm

 

Tricouri Colormix 200 - Cod Tricou109

User Rating: / 29
PoorBest 

No images found.

Tricou cu mânecă scurtă, din trei culori, fabricat din bumbac 100%

Tricou fabricat pentru clienţii mai exigenţi care acordă prioritate produselor noi ce urmăresc tendinţele modei. Gramajul ridicat asigură menţinerea formei pe o perioadă îndelungată. Gulerul rotund cu 5% elastan este în culoare contrastantă. Umerii sunt cusuţi cu o bandă întăritoare. În partea interioară a gulerului este cusută eticheta pe care este inscripţionat numele firmei şi mărimea. Calitatea bumbacului asigură premizele imprimării şi brodării mai exigente.

 

Inscriptionari Tricouri Adler Tricouri polo Tricouri Ieftine personalizate

Tricouri simple 100% bumbac cu mânecă scurtă şi decolteu rotund

Tricoul este fără cusături laterale ceea ce asigură menţinerea dimensiunilor pe o perioadă îndelungată. Umerii sunt cusuţi cu o bandă întăritoare. În partea interioară a gulerului este cusută eticheta pe care este inscripţionat numele firmei şi mărimea. Tricourile sunt fabricate dintr-un material fin din bumbac care nu numai că este foarte plăcut la purtare dar are şi proprietăţi deosebite pentru imprimarea cu reclamă. Disponibil într-o paletă largă de culori şi nuanţe.

 

102 Tricouri 160 cu decolteul în V

User Rating: / 8
PoorBest 

102 Tricoul 160 grame/mp din bumbac 100% cu guler în V, cu mânecă scurtă

Tricoul este fără cusături laterale ceea ce asigură menţinerea dimensiunilor pe o perioadă îndelungată. Umerii sunt cusuţi cu o bandă întăritoare. În partea interioară a decolteului este cusută eticheta pe care este inscripţionat numele firmei şi mărimea. Tricourile sunt fabricate dintr-un material fin din bumbac care nu numai că este foarte plăcut la purtare dar are şi proprietăţi deosebite pentru imprimarea cu reclamă. Disponibil într-o paletă largă de culori şi nuanţe.

 

Sustinem campania "Credem in tine" a asociatiei umanitare Alexandra Nanu

Sustinem Campania Credem in tine a Asociatiei Umanitare AUAN

livrare in 24 ore Livrare prin curier rapid
Icon Suport clienti 09 -20 tel: 031-228-4387
Icon Ridicare personala a coletelor
Icon Reduceri pentru clientii fideli